AKtuální informace

Přečtěte si aktuální informace z našeho střediska. Podívat se můžete také na naše galerie.

Aktuálně:

Víkendový provoz Domovinky pro seniory (srpen 2018):

•   11. - 12. 8.
  •   25. - 26. 8.

Správa střediska a Pečovatelská služba v rodinách dočasně přesunuty

Od 23. 5. 2018 byly správa střediska a zázemí Pečovatelské služby v rodinách dočasně po dobu Adaptace objektu (Syllabova 1278/19, Ostrava - Vítkovice) na Domovinku a zázemí pro terénní služby přesunuty do vedlejšího objektu Syllabova 1161/19 v Ostravě - Vítkovicích.

Zároveň byl ukončem provoz pevných telefonních linek správy střediska a pečovatelské služby. Všechny mobilní linky zůstávají v provozu.

Děkujeme za pochopení.

Víkendový provoz Domovinky pro seniory (červen 2018):

•     9. - 10. 6.
  •   16. - 17. 6.

Jarní šatník v Příboře

Šatník jaro 2018

Pozastavení činnosti Domácí zdravotní péče v Příboře

Od 1. dubna 2018 (do 31. 3. 2019) jsme byli nuceni pozastavit činnost Domácí zdravotní péče v Příboře.

„Co jsme viděli a slyšeli, zvěstujeme i vám, abyste se spolu s námi podíleli na společenství, které máme s Otcem a s jeho Synem Ježíšem Kristem.“

Klidné prožití velikonočních svátků Vám přejí pracovníci ostravského střediska Diakonie ČCE

Nový automobil pro Domovinku

Zakoupili jsme nový automobil Ford Transit (mikrobus) pro potřeby klientů Domovinky s výraznou dotační podporou Moravskoslezského kraje z dotačního "Programu na zvýšení kvality sociálních služeb oskytovaných v MSK na rok 2017" a Statutárního města Ostravy mimořádnou účelovou dotací v oblasti sociální péče.

Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc - Náruč:

• od 1. 1. 2018 došlo k pozastavení provozu do 31.12. 2018

Podívejte se na informace o našem projektu - Adaptace objektu na "Domovinku" a zázemí pro terénní služby.