Tato sociální služba je financována prostřednictvím projektu Podpora služeb sociální prevence 3, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0015030                                                                                Projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Moravskoslezského kraje.

V období 2019 - 2020 byla tato služba financována prostřednictvím projektu Podpora služeb sociální prevence 4, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0007510.

Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi

Posláním Azylového domu Debora pro ženy a matky s dětmi Diakonie ČCE – střediska v Ostravě  je poskytovat pomoc, podporu a azylové ubytování na přechodnou dobu ženám a matkám s dětmi z Ostravy i z celého Moravskoslezského kraje, které chtějí aktivně pracovat na řešení své nepříznivé životní situace spojené se ztrátou bydlení nebo domácím násilím. Ženy a matky podporujeme dle jejich individuálních potřeb a přání a motivujeme je k samostatnosti. Služba je poskytována s respektem k lidské důstojnosti a vede k začleňování do společnosti. Služba je založena na etických principech a dodržování základních lidských práv a svobod.

Korespondenční adresa

Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi, Ostrava
Karpatská 40
Ostrava - Zábřeh

Kontaktní údaje

Vedoucí služby: Bc. Anita Bočková DiS.
Mobil: 605 268 218
E-mail: Xhpu5f56LTqsR9ef4.BC-b5nW5pJ