Diakonie Ostrava

4.  –   5. 3.

18.  –  19.3.

Volná kapacita v Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Náruč

K 21. 3. 2017 máme v ZDVOP Náruč 6 volných míst.

Naši klienti

Pečovatelská služba Příbor

Adresa: Jičínská 238, 742 58 Příbor
Telefonní spojení: 556 725 359, 737 286 554
Email: totova.ostrava@diakonie.cz
 Internetové stránky: ostrava.diakonie.cz
 Kontaktní osoby: Šárka Tótová, DiS., vedoucí - sociální pracovnice

Služba je realizována v domácnostech uživatelů na území města Příbor a v nejbližší spádové oblasti, a to i v Domě s pečovatelskou službou.

Zázemí Pečovatelské služby Příbor je umístěno na ulici Jičínská 238 v Příboře v budově Domu s pečovatelskou službou.

Služby jsou poskytovány denně od 7.00 hod. do 19.00 hod. Zpravidla jsou služby poskytovány na ranní směně od 7.00 hod. do 15.30 hod. V případě potřeby a přání uživatelů zajišťujeme služby do 19.00 hod., a to i o sobotách, nedělích a svátcích. Dovoz obědů z jídelny se provádí od pondělí do pátku od 10.30 hod. do 14.00 hod..

Personální obsazení činí celkem 5 pracovníků - 4,75 pracovních úvazků. Na zajištění provozu se podílejí také pracovníci správy střediska.

Uživatelům je poskytována pomoc a podpora  při osobní hygieně, péči o vlastní osobu, podání jídla a pití, pohybu, úklidu, nákupech, doprovodech apod.

Zde si můžete prohlédnout Ceník, Veřejný závazek

Diakonii ČCE - středisku v Ostravě byly poskytnuty dotace na sociální služby (azylový dům, denní stacionář, týdenní stacionář, 2 pečovatelské služby) pro rok 2017 Moravskoslezským krajem, Statutárním městem Ostrava, Městem Příbor.