Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi

Adresa: Karpatská 40, 700 30 Ostrava - Zábřeh
Telefonní spojení: 596 787 437, 605 268 218
Email: bockova.ostrava@diakonie.cz
 Internetové stránky: ostrava.diakonie.cz
 Kontaktní osoby: Bc. Anita Bočková, DiS., vedoucí - sociální pracovnice

Azylový dům Debora pro ženy a matky s dětmi je v provozu a služba je poskytována uživatelům nepřetržitě 24 hodin denně včetně víkendů a svátků po celý kalendářní rok.

Pracovníci spolu s uživateli pracují na řešení jejich nepříznivé sociální situace (např. hledání ubytování, hledání zaměstnání) a dále uživatelům poskytují pomoc a podporu dle jejich přání a potřeb (např. v oblasti jednání s úřady, hospodaření s penězi, s péčí o domácnost, při výchově dětí apod.). Pracovníci připravují pro uživatele vzdělávací aktivity, tj. besedy a pro uživatele a děti aktivizační, tj. zájmové činnosti.

Zde si můžete prohlédnout: Ceník služebVeřejný závazek

Diakonii ČCE - středisku v Ostravě byly poskytnuty dotace na sociální služby (azylový dům, denní stacionář, týdenní stacionář, 2 pečovatelské služby) pro rok 2016 Moravskoslezským krajem, Statutárním městem Ostrava, Městem Příbor, Městským obvodem Poruba a Městským obvodem Ostrava - Jih.